۱۹ تیر ۱۴۰۵
▪️در بیستم تیرماه ۱۳۶۴، یگانهای پیاده، هوابرد و توپخانه نیروی زمینی ارتش با هدف آزادسازی مواضع نیروهای ایرانی در منطقه شرهانی، عملیاتی را علیه نیروهای عراق انجام دادند. نیروهای عراقی در هجدهم تیر ماه سال ۶۴ با انجام یک تک محدود توانسته بودند به مواضع نیروهای ایرانی در منطقه شرهانی رخنه کرده و قسمتی از خطوط مقدم را در این منطقه تصرف کنند که با توجه به اهمیت این موضوع، یگانهایی از نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران عملیاتی آفندی را در برابر این تحرک نیروهای عراقی به انجام رساندند.
بدین ترتیب لشکر ۲۱ حمزه از نیروی زمینی ارتش بلافاصله طرح عملیاتی خود را با همکاری گروهانی از هوابرد و آتشبارهای گروه ۳۳ توپخانه به اجرا درآورد و ضمن وارد کردن ضایعات و تلفات سنگین به دشمن، توانست مواضع تصرف شده را باز پس بگیرد و پاتک سنگین عراقیها را که یک روز بعد یعنی در ۲۱ تیرماه با آتش سنگین توپخانه و پشتیبانی هوایی انجام شد دفع کند.
در پی این عملیات، تعداد زیادی از نیروهای عراقی کشته یا زخمی شدند و ۵۰ نفر از این نیروها نیز به اسارت ارتش کشورمان درآمدند.
منطقه شرهانی در اوج رشته ارتفاعات جبلالحمرین واقع شده است و در استان ایلام و حوالی شهرستان دهلران قرار دارد و در طول جنگ بارها شاهد عملیاتهای مختلف بوده است. این منطقه عملیاتی نوار مرزی غرب کشور، سرزمین عملیاتهای مهمی در طول هشت سال دوران دفاع مقدس بوده و در طول این دوران حدود ۱۰ بار دست به دست شده و بسیاری از شهدای مفقودالاثر جنگ تحمیلی مربوط به این منطقه و حوالی آن است.
دسته بندی:
برچسب ها:
جدیدترین اخبار
روایت آسمانمردان از اقتدار ایران؛ گفتوگوی اختصاصی با خلبانان شکاری به یاد شهیدسرلشکر عزیز…
برگزاری دوره آموزش معارف جنگ برای کارکنان وظیفه مرکز آموزش شهید اسدی دژبان کل…
◾️اهدای لوح تبریک ترفیع به فرمانده گروه ۵۵ توپخانه اصفهان ▪️در پی ترفیع امیر…
◾️از تهاجم مستقیم تا جنگهای تحمیلی؛ تداوم استراتژی دشمن در برابر استقلال ایران ▪️سوم…
مراسم تجلیل از سرهنگ آزاده جانباز، حسین حسینی در اصفهان برگزار شد اصفهان –…
دیدار با پیشکسوت سالهای دفاع مقدس در اصفهان به گزارش گروه معارف جنگ شهید…
آموزش معارف جنگ جهت کارکنان وظیفه مقطع لیسانس به بالا و فوق دیپلم به…
آموزش معارف جنگ مشمولین وظیفه دانشگاهی(فوق دیپلم، لیسانس و فوق لیسانس) اعزامی ۱۴۰۵/۰۵/۰۱ در…






