۱۸ آبان ۱۴۰۴
امیردریادار شهرام ایرانی : برش کیک روایتی ژئوپلیتیک از استعمار تا مقاومت.
امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی حیاتی و تعیین کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در آموزش نظری معارف جنگ در حضور امیر سرتیپ آراسته جانشین رئیس گروه مشاورین نظامی فرماندهی معظم کل قوا و رئیس هیئت معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی و در جمع دانشجویان دانشگاه علوم و فنون دریایی امام خمینی (ره) نوشهر سیاست های استعماری قدرت های به ظاهر متمدن را تشریح کرده و اظهار داشتند:
برش کیک به سیاست ها و استراتژی هایی اطلاق میشود که قدرت های بزرگ برای تقسیم مناطق ،کشورها یا منابع آنها بکار میگیرند، گویی این مناطق و کشور ها کیک های هستند که باید به راحتی میان استعمارگران تقسیم و مصرف شوند .
این نگاه ریشه در تفکر استعماری دارد که دیگران به عنوان موجوداتی فرودست در نظر گرفته می شوند که سرنوشتشان باید توسط قدرت های به ظاهر متمدن تعیین شود .
امیر دریادار ایرانی افزودند : ایران سرزمینی است که تاریخش با ریشه های عمیق در هویت و استقلال ، همیشه مقصد طمع قدرت های خارجی و زخم های خیانت داخلی بوده است .
پس از انقلاب اسلامی ، ایران در نقطه ای حساس و تعیین کننده از همان روزهای آغازین مورد طمع قدرت های استکباری قرار گرفت و نقشه ای پیچیده برای تقسیم و تضعیف این سرزمین کشیده شد، نقشه ای که به اصطلاح ساده اما پرمعنا به برش کیک ایران مشهور شد اما با درایت و رهبری داهیانه امامین انقلاب حضرت امام خمینی (ره) و حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) این برش برای قدرت های بزرگ گلو گیر بود و موجب خفگی آنان گردید .
دسته بندی:
برچسب ها:
جدیدترین اخبار
اهدای لوح تبریک ترفیع فرمانده تیپ ۱۶۴ متحرک هجومی نزاجا رئیس گروه معارف جنگ…
امیردریادار شهرام ایرانی : برش کیک روایتی ژئوپلیتیک از استعمار تا مقاومت. امیر دریادار…
آغاز دوره آموزش نظری معارف جنگ در دانشگاه امام خمینی (ره) نیروی دریایی ارتش…
کیفیت در دفاع مقدس یعنی مجموعه عواملی که مقاومت هشتساله ایران را کارآمد کرد:…
آغاز دوره آموزش نظری معارف جنگ در دانشگاه امام خمینی (ره) نیروی دریایی ارتش…
حجتالاسلام عباس محمدحسنی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران در بیست و…
اهدای لوح تبریک انتصاب رییس جدید سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس…






