۱۳ مهر ۱۴۰۴
بسم الله الرحمن الرحیم
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنوا كونوا قَوّامينَ لِلَّهِ شُهَداءَ بِالقِسطِ …
هفته انتظامی، فرصتی است برای پاسداست تلاشهای شبانهروزی کارکنان فراجا که با اقتدار و عزمی راسخ، حافظ نظم و امنیت جامعه هستند.
فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران،نه تنها در مقابله با تهدیدات و برقراری نظم عمومی، بلکه در تقویت حس آرامش و اعتماد مردم به قانون، سهمی اساسی دارد. هر گام آنها در راستای تأمین امنیت، به ثبات و همبستگی اجتماعی میانجامد و موجب ارتقای کیفیت زندگی در جامعه میشود.
فرماندهی انتظامی نماد قدرت و نظم در جامعه است که با رعایت قانون و احترام به حقوق شهروندان به تحقق یک جامعه سالم ، امن و قانون مدار کمک می نماید .
هیئت معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی ضمن تبریک هفته انتظامی ، از فراجای مقتدر که با حفظ اصول قانون گرایی ، نقش بی بدیلی در ایجاد امنیت پایدار و انسجام اجتماعی ایفا می کند قدر دانی می نماید.
دسته بندی:
برچسب ها:
جدیدترین اخبار
پدافند غیرعامل ، مصون سازی کشور در برابر تهدیدها پدافند غیرعامل به عنوان مجموعه…
آموزش معارف جنگ جهت کارکنان وظیفه دکترای آجا اعزامی ۰۱/ ۰۷/ ۱۴۰۴ در مرکز…
آموزش معارف جنگ جهت کارکنان وظیفه دانشگاهی اعزامی 1404/08/01 نزاجا در مرکز تربیت و…
مراسم افتتاحیه آموزش معارف جنگ جهت کارکنان وظیفه لیسانس و فوق لیسانس اعزامی۱۴۰۴/۷/۱در مرکز…
من رئیس استاندارد پرواز بودم. در 26 شهریور 13۵۹ وطن پور من را به…
🔺️۴ آبان ماه سالروز #سقوط_خرمشهر خرمشهر حکایت مقاومت روزهای نخست جنگ تحمیلی و سرگذشت…
♦️با حضور جانشین هیات معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی آیین رونمایی از…







